Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Erica Cerom Srl.
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Termosemineu cu consum redus de lemne Carinici
Brand
CARINCI Made in Italy
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Descriere produs
Termosemnieul Carinci este sigura alternativă reală la un şemineu tradiţional, deoarece poate fi acoperit integral lasand la vedere numai usa din sticla.
Acesta beneficiază de un design atrăgător permiţând o perfecta asezare in orice incapere a locuinţei.
Orice revizionare se poate efectua fara a demonta nici un element din acoperire.

Sistemul ”Aquaplus”

Sistemul "Acquaplus”, creat de grupul Carinici, permite obtinerea de apa calda menajera (la temperaturi de pana la 40 C), chiar si cu foarte puţin foc, precum si timp de aproape 12 h dupa stingerea flacarii, datorita utilizarii unui schimbator de caldura foarte performant alcatuit din ţeava din cupru prevazuta cu aripioare.

Încarcare lemne
Termosemineul Carinci permite utilizatorului sa incalzeasca locuinta fara a fi obligat sa ramana in casa, intrucat, se poate incarca o singura data pe zi si pleca in deplina libertate si siguranta, fara a-i purta grija sau nevoia de o alta alimentare ca la celelalte seminee.

Aprindere simplificata
Datorita sistemului sau inovativ de aprindere face mult mai simpla operatia de incarcare si punere in functiune a instalatiei, garantând astfel apa caldă sanitară şi încălzirea în doar câteva minute.

Economie de lemne (consum redus - ardere calibrata)
Termosemineul Carinci are un sistem de combustie complet inovativ fata de alte seminee, datorita difuzorului de aer care permite arderea lemnului in mod lent si integral, independent de tirajul cosului la care este legat, rezultand o economie importanta de lemne.
Sistemul permite o calibrare corecta a aerului de combustie, evitand astfel consumul excesiv de lemne.
Termosemineul Carinci datorita sistemului de amestecare a aerului are o ardere atat de omogena incat lemnul arde in toata camera de ardere, creand astfel o flacara care se difuzeaza in toata camera.
Ca drept dovada, odata ce lemnul a terminat arderea, in interiorul semineului va ramane un mic rest de cenusa curata fara carbuni sau zgura in urma arderii, ceea ce permite o curatire practica si rapida.

Lipsa fumului in incapere
Datorita unui sistem particular de aspirare, termosemineul Carinci garanteaza lipsa fumului in incapere chiar si cu portita complet deschisa

Geam curat
Termosemnieul Carinci datorita unui deflector particular creaza un sistem care permite aerului sa izbeasca în geamul de la portita creând o barieră naturală care nu permite afumarea geamului, menţinăndu-l curat mult mai mult timp decât celelalte şeminee.

Modele indicate pentru un randament optim mp/mc:

CARINCI 140 - putere maxima 26kw.
adecvat pentru incalzirea unor suprafete de la 50 la 140 mp
( de la 140 la 390 mc)
CARINCI 190 - putere maxima 29kw.
adecvat pentru incalzirea unor suprafete de la 100 la 190 mp
( de la 280 la 530 mc)
CARINCI 240 - putere maxima 32kw
adecvat pentru incalzirea unor suprafete de la 150 la 240 mp
( de la 420 la 670 mc)
CARINCI 290 - putere maxima 35kw
adecvat pentru incalzirea unor suprafete de la 200 la 290 mp
( de la 500 la 810 mc)

Cu o bogata experienta in vanzarea si instalarea termosemineelor,
Erica Cerom SRL, asigura consultanta, montaj si livrarea termosemineelor in diferite zone ale tarii la preturi competitive.
Precizam ca firma noastra a vandut si montat in ultimii ani peste 60 termoseminee in diferite regiuni ale tarii, unde clientii nostrii au fost mutumiti de calitatea serviciilor oferite.
Va prezentam cateva imagini cu lucrari deja efectuate de catre firma noastra.
Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0752 110 119
Din Gura in Gura